Kdo je ?
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Kdo je ?
YMIR má normlní registraci pod nickem YMIR. Jde o to, že když nevíme, kdo to vlastně je, nevpustíme ho dál. Může to být úplně někdo cizí (necechovní), dokonce to nemusí být ani člověk, ale spambot.
Malchus píše:YMIR má normlní registraci pod nickem YMIR. Jde o to, že když nevíme, kdo to vlastně je, nevpustíme ho dál. Může to být úplně někdo cizí (necechovní), dokonce to nemusí být ani člověk, ale spambot.
Aha já sázela na YMIRA no nevyšlo

spambot je takovej internetovej ,,robůtek,, co rozesílá spam maily třeba, taky je tip kterej takhle na forech vytváří ,,uživatele"
Většinou ti ,,robůtci,, zpracovávaj a shromažďujou informace, hesla atd...
Ošklivá věcička kterou by jsme tu asi nechtěli
Ale jako nick na ninju je skvělej !

Tak na fórech jsou spamboti schopní sami se registrovat a odesílat příspěvky, většinou reklamy. Není to škodlivé, spíš obtěžující.
A Inspiration je další postava OliverBuff(a), který zatím "hostuje" v drop-cechu.
A Inspiration je další postava OliverBuff(a), který zatím "hostuje" v drop-cechu.
Kdo je Norm ? Jestli Normality zapoměl heslo, může si systémem nechat zaslat nové. Jestli zapoměl i email, stačí mě kontaktovat, třeba přes Ekura-fórum, jsem tam normálně jako Malchus, něco s tím uděláme.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2