Kdo je ?
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kdo je ?
Na fóru jsou registrovaní lidé, o kterých vlastně nevíme, kdo vlastně jsou. Úplně od počátku tu jsou peter88 a sabilynekk. Protože se tu od registrace už neukazali, může nám to být víceméně jedno. Samozřejmě nebyli vpuštění do další části fóra.
Nejnověji je tu registrován Makarov. Jestli je to někdo z cechu, ať sem napíše jméno postavy, kterou má v cechu.
Nejnověji je tu registrován Makarov. Jestli je to někdo z cechu, ať sem napíše jméno postavy, kterou má v cechu.
Re: Kdo je ?
Ten se nabíral dnes do cechu.. řešila jsem to už s Františkem. Zatím u nás zůstane - má na to týden jako každý nováček.

Ok, já jsem v práci, takže nevím že byl někdo přijatý. Jde mi o to, jestli mu nastavit vstup nebo ne.
Makarov píše::D Makarov je Cyndar![]()
![]()
![]()
Prima. Nugetka tě sice s odpovědí předběhla o 5 dní, ale chápu, nejsme všichni rychlíci. Existuje sice o tom téma, ale radši tě spešl upozorním i tady, že by bylo dobré napsat si jméno postavy do podpisu. Ulehčíš ostatním uživatelům orientaci v tom "Kdo je kdo". Nemusíš si dělat obrázek (ale můžeš), stačí jen prostě napsat do podpisu "Cyndar", nebo třeba "Cyndar - šaman".
• Stránka 1 z 2 • 1, 2